MASSER AF 100% BAMBUS FORDELE

Ekstra blødt, åndbart, svedabsorberende, antibakteriel m.fl.

100% BAMBUS
er uimodståelig blød

100% BAMBUS sengetøj, pudebetræk og lagner og dyner har en masse fordele. En af dem er den bløde og lækre finish. Blødheden minder om silke, mens selve materialet minder mere om bomuld. Vores bambussengetøj er satinvævet, hvilken gør, at det falder godt ned omkring dig, og bliver hvor det skal, når du sover. Tag et kig på vores store udvalg af sengetøj, pudebetræk, lagner og dyner i 100%

100% BAMBUS sengetøj
er åndbart og svedabsorberende

Bambus er et åndbart materiale, der absorberer sved og fugt 300% bedre end bomuld og leder fugten hurtigt væk, så din krop holdes tør gennem natten. Derfor er det helt ideel til folk, som sveder meget, når de sover.

Se vores store udvalg af 100% BAMBUS sengetøj her. 

Temperatur regulerende

Drøm dig væk i 100% BAMBUS. Det er dejligt svalt, når du er varm, og omvendt, hvis du fryser. Bambus materialet er åndbart, svedabsorberende og holder din krop mere tør natten igennem.

Antibakteriel og allergivenlig

100% BAMBUS er antibakteriel fra naturens side, hvilket gør at husstøvmider ikke kan leve i bambusstoffet. Derudover genererer bambus ikke støv på samme måde, som bomuld gør.

Nænsom mod hår og din hud

Sover du på et traditionelt bomuldspudebetræk, så skal du gøre dig selv en tjeneste og vælge et af 100% BAMBUS. Mange sover på bomuldspudebetræk, der ugler, knækker og slider på håret, fordi det ikke har en glat overflade, som bambus. 

Hvis du vælger et hovedpudebetræk af 100% BAMBUS mærker du hurtig forskellen, for det beskadiger ikke dit hår mens du sover, og tilmed er det bløde og glatte bambusmateriale også nænsom mod din hud. Dit hår og din hud glider helt enkelt lettere på det glatte materiale, når du vender og drejer dig natten igennem.

Pudebetræk i 100% BAMBUS er skønt og blødt for alle mennesker, men er du allergiker, har tør eller sensitiv hud, krøllet hår, bølget hår eller hår med tekstur kan du med fordel vælge bambus sengetøj. Pas på dit hår og din hud – vælg 100% BAMBUS pudebetræk.

Bløde og smukke detaljer

Charlotte_Kristensen_bambus_sengetoej_closeup_stof_hvid_3

Smukke detaljer i det silke bløde bambus materiale

Helt naturligt

Vores 100% BAMBUS sengetøj, pudebetræk, lagner og dyner er alle helt igennem naturlige – udvundet af de hurtigt voksende bambusplanter og er uden giftige kemikalier. De er alle ØKO-TEX 100 certificeret. 

Bambus er naturens grønne guld.

100% BAMBUS sengetøj
i en masse flotte farver

Vi har nøje udvalgt de skønne nye trendfarver til dig og dit soveværelse. Du kan godt glæde dig til at sove i vores lækre og ekstra bløde 100% BAMBUS sengetøj. – og når først du har prøvet det, vil du ikke sove i andet en bambus.

Se vores store udvalg af 100% BAMBUS sengetøj her. 

Naturens grønne guld

Bambus er naturens grønne guld og vokser ekstremt hurtigt i forhold til andre græstyper. Det betyder, at bambusplanten forholdsvis hurtig er høstklar, Det er derfor ikke nødvendigt at rydde skove for at udvinde bambus.

Desuden kræver planten hverken pesticider eller kunstgødning for at vokse sig stor. Så vælg bambus sengetøj og bevar din gode samvittighed, mens du sover.

Fra bambusplante til sengetøj

Vil du gerne vide, hvordan 100% BAMBUS sengetøj fremstilles, så kan du blive klogere her.

Først sås bambusplanten. Planten kræver hverken pesticider eller kunstgødning for at vokse sig stor. Dernæst høstet bambussen, hvilket gøres flere gange om året (nogle steder helt op til ti gange per år), da bambus vokser ekstremt hurtigt. Der er derfor heller ikke nødvendigt at rydde skove for at udvinde bambus. Ved høst skal snittene være så rene som mulige, for at nye skud kan vokse naturligt.

Efter høsten skæres den i mindre stykker for at fremstille en træmasse/papirmasse. Træmassen lægges i blød for at udtrække cellulosen, og hvorefter kan det omdannes til ark. Iblødsætningsmidlet bliver genbrugt i et lukket kredsløb, for ikke at skade miljøet. Cellulosen bliver anbragt i en opløsning af natriumhydroxid og vand for at blødgøre fibrene.

Herefter skal bambussen tørre, så det er lettere at adskille og spinde fibrene i tråde. Efter tørring og spinding snos bambustrådene sammen til garn. Til slut bliver det vævet til bambusstof og syet op til det blødeste og smukkeste bambus sengetøj og lagner.

Så vælg 100% BAMBUS sengetøj pga. de mange fordele det har for din søvn.

VÆLG 100% BAMBUS SENGETØJ

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.