FAQ - spørgsmål og svar

GENERELT

Levering:

Vi pakker og sender din ordre samme dag eller dagen efter, alt efter ordre tidspunktet. Vi sender med GLS eller PostNord og har gratis fragt til pakkeshop. Vær opmærksom på, at pakken skal afhentes i pakkeshop senest 7 dage efter pakken er leveret til pakkeshoppen. Ellers sendes pakken automatisk retur til os. Hvis vi skal sende pakken igen, er forsendelsen på din regning.

Kan jeg fortryde mit køb?

Svar: Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på bambuscompany.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager varen.

Hvordan ombytter jeg en varer?

Svar: Sådan ombytter du:

 1. Kontakt os først via e-mail info@bambuscompany.dk og forklar os hvorfor varen skal ombyttes. Medsend kopi eller foto af ordresedlen med navn, adresse og ordrenr.
 2. Afvent vores svar inden du returnerer varen.
 3. Pak varen i kassen sammen med oprindelig ordreseddel eller andet med navn, adresse og ordrenr. på (så vi kan se, hvem det er fra). Såfremt ordreadressen ikke er den nye leveringsadresse (eks. ombytning af en gave) skal dette også noteres.
 4. Køb og sæt returlabel på pakken og send pakken afsted. Pakken skal altid sendes direkte til Bambus Company Aps, Dufthaverne 3, 7500 Holstebro. 
 5. Når vi har modtaget pakken, ekspederer vi den hurtigst muligt ifølge forud aftalt ombytningssag.

  HUSK: Det er vigtigt, at der i kassen ligger seddel med navn og adresse samt ordrenr., da vi ellers ikke har mulighed for at se, hvem det kommer fra!

Hvordan returnerer jeg varerne?

Svar: Sådan returnerer du:

 1. Kontakt os først via e-mail info@bambuscompany.dk og forklar os hvorfor varen returneres – f.eks. ombytning, fejl eller andet. Medsend kopi eller foto af ordresedlen med navn, adresse og ordrenr.
 2. Afvent vores svar inden du returnerer varen.
 3. Pak varen i kassen sammen med oprindelig ordreseddel eller andet med navn, adresse og ordrenr. på (så vi kan se, hvem det er fra).
 4. Køb og sæt returlabel på pakken og send pakken afsted. Pakken skal altid sendes direkte til Bambus Company Aps, Dufthaverne 3, 7500 Holstebro. 
 5. Når vi har modtaget pakken, ekspederer vi den hurtigst muligt ifølge forud aftalt retursag.

  HUSK: Det er vigtigt, at der i kassen ligger seddel med navn og adresse samt ordrenr., da vi ellers ikke har mulighed for at se, hvem det kommer fra!

  Varen skal ALTID returneres til BAMBUS Company, Dufthaverne 3, 7500 Holstebro.
  Vi modtager IKKE returvarer, der sendes til pakkeshops, posthuse etc. uden omdeling. Hvis kunden alligevel vælger ar gøre dette, så fratrækkes kr. 150 fra returbeløbet for kørsel og håndtering.

OM 100% BAMBUS

Hvorfor skal jeg vælge 100% Bambus produkter?

Svar: Det skal du, fordi der er rigtige mange fordele ved 100% bambus sengetøj, lagner og dyner. Bambus absorberer sved og fugt bedre end bomuld og leder fugten hurtigt væk, så din krop holdes tør. Materialet er også antibakterielt, antistatisk, økologisk og bæredygtigt. Bliv klogere her. (Link til Bambus fordele)

Undgår jeg husstøvmider med Bambus sengetøj?

Svar: Ja, for 100% bambus tekstiler er antibakterielle, og dermed modstandsdygtige overfor husstøvmider.

OM VASK

Hvordan vasker jeg mit nye Bambus sengetøj?

Svar: Bambus sengetøj skal vaskes skånsomt. Se vaskeguide her. (Link til Bambus Vaskeguide)

Kan Bambus dyner vaskes?

Svar: 100% bambusdyner anbefaler vi at lufttørre hver 2.-3. måned. Kan miljørenses. Vask ikke Bambusdyner i vaskemaskinen, da de vil suge for meget vand og blive for tung til, at vaskemaskinen kan klare det.

Kyber bambus stoffet?

Svar: Nej, ikke hvis det vaskes skånsomt efterskrifterne. Se vaskeguide her. (Link til Bambus Vaskeguide)

Nullerer sengetøjet? 

Svar: Pilling (nuller) har ikke så meget med stoffet at gøre – det er noget, der kan ske ved alt stof, og kommer typisk fra vask, hvor friktionen er stor ved for mange omdrejninger, for høj varme eller en ikke fyldt vaskemaskine. Andre gange er det fordi, der er et stof det ikke kan arbejde sammen med – nogle gange ses det på lagner, hvor en ru hæl gør udfordringen

OM SENGETØJ & LAGNER

Har BAMBUS Company kuvertlagner?

Svar; Nej, det har vi ikke, da bambus stoffet ikke egner sig til stramme lagner – der sprænger i syningerne (en generel udfordring med kuvertlagner).

Har I splitlagner til elevationsenge?

Svar: Nej – det har vi ikke, da bambus stoffet ikke egner sig til stramme lagner – der sprænger i syningerne.

Laver I specialmål?

Svar: Nej, det gør vi ikke.

Har I kun ensfarvet?

Svar: Ja, vi sælger kun ensfarvet bambus sengetøj og lagner.

Kan man bruge faconlagner til top madrasser?

Svar: Ja, det er bare et spørgsmål om at få elastikken langt nok ind under topmadrassen. Vores faconlagner er alle med elastikkant og en 35 cm ombukningskant, som gør, at lagnet både kan bruges til boksmadrasser (ca. 30 cm høje) og top madrasser.

Min dyne skøjter rundt i bambus betrækket, hvad kan jeg gøre ved det?

Svar: Der er bindebånd i hjørnerne på bambus sengetøjet. Og på bambusdynerne er der stropper i hjørnerne. Så bind bindebåndene på dynen, så skøjter den ikke rundt længere.


Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.